Termeni si Conditii


www.DOMENII-PREMIUM.ro sau DOMENII PREMIUM este denumirea comercială a S.C SMART SERVICES AGENCY S.R.L. persoană juridică de naționalitate română, CUI 37568604, Nr. inregistrare J40/6916/2017.
Navigarea pe site-ul www.domenii-premium.ro si pe site-urile partenere (denumite in coninuare site sau site-ul), reprezintă acordul dumneavoastra cu termenii și condițiile de mai jos.

1. Informații personale
Sunteți de acord ca furnizarea datelor personale de catre dvs. se face prin completarea formularelor de contact din site. In lipsa completarii acestui formular site-ul domenii-premium.ro nu stocheaza sau prelucreaza datele dvs.
Odata cu completate formularele, informatiile ajung doar la noi pe email si nu sunt stocate in bazate de date. Inainte de trimiterea oricarui formular este obligatorie acceptarea acestor termeni si conditii. In cazul in care nu sunteti de acord cu ele puteti oricand sa nu interactionati cu paginile sau cu formularele prezente in site.

2. Securitatea datelor personale
Datele dumneavoastră personale vor putea fi utilizate de catre noi pentru a va contacta inapoi, prin e-mail, posta sau telefonic. Datele dvs. nu sunt dezvaluite altor parti si nu sunt stocate in baza de date, astfel nefiind vulnerabile atacurilor informatice.
Datele dumneavoastră personale vor putea fi transmise autorităților în drept cu scopul verificării tranzacțiilor comerciale sau altor autorități în drept pentru efectuarea oricaror verificări justificate în baza legii.

Datele furnizate de către clienți sunt strict confidențiale. Firma noastra se angajeaza în fata clienților săi să nu furnizeze aceste date unor terțe persoane sau companii și să le utilizeze strict pentru uzul relației de afaceri dintre client/vizitator și noi.
Acest site folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află în controlul nostru.

S.C. SMART SERVICES AGENCY S.R.L. se obligă să respecte drepturile dumneavoastră conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastră trimisă la adresa contact@domenii-premium.ro, se obligă: să rectifice, actualizeze, blocheze, șteargă sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date; să înceteze prelucrarea datelor dumneavoastră personale.

S.C. SMART SERVICES AGENCY S.R.L. certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numară (enumerarea neavând un caracter limitativ):

a. dreptul de a cere S.C. SMART SERVICES AGENCY S.R.L. să vă confirme dacă prelucrează sau nu datele dumneavoastră personale, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;
b. dreptul de a cere S.C. SMART SERVICES AGENCY S.R.L. să rectifice, actualizeze, blocheze sau șterge, în mod gratuit, acele date furnizate a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001;
c. dreptul de a cere S.C. SMART SERVICES AGENCY S.R.L. să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;

3. Copyright
Întregul conținut al site-ului www.domenii-premium.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date – este proprietatea S.C. SMART SERVICES AGENCY S.R.L. și a furnizorilor săi și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Exceptie fac informatiile legate de denumirile de domenii, descrierile si preturile acestora, care apartin celor ce inscriu aceste oferte si pentru care acestia isi asuma intreaga raspundere legata de drepturi de autor, proprietate intelectuala, fiscalitate si acuratete a informatiilor.

Folosirea fără acordul S.C. SMART SERVICES AGENCY S.R.L. a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

4. Accesul la site
S.C. SMART SERVICES AGENCY S.R.L. garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi conferă dreptul de a descarca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice alta maniera, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C. SMART SERVICES AGENCY S.R.L. fără acordul scris prealabil al acesteia.

5. Descrierea serviciilor / produselor
Produsele prezentate pe aceste site sunt informatice, respectiv domenii web. S.C. SMART SERVICES AGENCY S.R.L. nu detine aceste domenii web, ci proprietarii lor le inscriu pe site in vederea gasirii unor noi proprietari. La cererea unui viitor proprietar, firma noastra asigura contra cost serviciu de transfer drept de folosinta domeniu la pretul afisat in pagina de descriere a domeniului.

6. Procedura de transfer drept de folosinta domeniu .ro
Intreaga procedura de transfer este realizata conform specificatiilor rotld aflate aici:
Procedura de transfer drept de folosinta
Contract pentru inregistrare domenii .ro

7. Rolul Domenii Premium in procedura de transfer
Rolul nostru este de consultanta dintre actualul proprietar al domeniului si viitorul proprietar. Ne asiguram ca toate procedurile de transfer ale Rotld.ro sunt respectate si de o parte si de cealalta. Dam instructiuni clare si supervizam procesul de schimbare detinator astfel incat acesta sa se deruleze cat mai rapid si eficient.

8. Plata serviciilor
Plata serviciului de consultanta transfer domenii se face in urma emiterii facturii pentru pretul stabilit in pagina de descriere a domeniului. Modalitatea de plata este prin transfer bancar, in baza facturii emise si in contul S.C. SMART SERVICES AGENCY S.R.L.

9. Litigii
Orice litigiu apărut in legătură cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabilă.
În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instantelor de judecată române.
Fiind de acord cu aceste Termene și Condiții, clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.

10. Termene de livrare a serviciilor
Vom asigura transferul domeniului de la vechiul detinator la noul detinator in maxim 3 zile lucratoare. Daca acest lucru nu se intampla, din vina vechiului detinator, vom restitui noului detinator intreaga suma achitata catre noi.

11. Securitatea datelor personale si a informatiilor
Datele personale introduse de catre detinatorii de domenii vor fi folosite de SC S.C. SMART SERVICES AGENCY S.R.L. numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de contact sunt necesare pentru a va raspunde solicitarilor.

Site-ul www.domenii-premium.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul societatii. In cazul pierderii de informatii cauzate de „bug”-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ului www.domenii-premium.ro, S.C. SMART SERVICES AGENCY S.R.L. nu-si asuma nici o responsabilitate.

12. Site-ul foloseste o conexiune securizata        
Certificatul SSL (https) instalat pe acest domeniu web asigura siguranta navigarii si reduce riscul la vulnerabilitati.