Termeni si Conditii


www.DOMENII-PREMIUM.ro sau DOMENII PREMIUM este denumirea comercială a S.C SMART SERVICES AGENCY S.R.L. persoană juridică de naționalitate română, CUI 37568604, Nr. inregistrare J40/6916/2017.
Navigarea pe site-ul www.domenii-premium.ro si pe site-urile partenere (denumite in continuare site sau site-ul), reprezintă acordul dumneavoastra cu termenii și condițiile de mai jos.

Definitii

VANZATOR = Persoana fizica sau juridica, detinatoare a unuia sau mai multor domenii web impreuna cu site-urile acestora, care completeaza formularul de vanzare si ale carui oferte sunt afisate in site.
CUMPARATOR = Persoana fizica sau juridica, care in urma transferului dreptului de folosinta devine noul proprietar al site-ului impreuna cu domeniul atasat acestuia.
DOMENIU = Adresa web cu extensia .ro impreuna cu site-ul asociat acestuia (fisiere, baze date, emailuri etc)
PREMIUM = Caracteristica a domeniilor cu o cerere mare din piata.
OFERTA PRET = Pret propus de cumparator, mai mic decat pretul blitz si mai mare decat celalte oferte primite in timpul limita.
TIMP LIMITA = Timpul in care se pot depune oferte pentru un domeniu. Este descrescator si este stabilit de vanzator. 
PRET BLITZ= Pretul pentru site si domeniu atasat, dorit de vanzator la care se cumpara imediat. Cumpararea prin pret blitz anuleaza orice oferta.
ROTLD = Romania Top Level Domains, autoritatea de inregistrare a domeniilor .ro: INSTITUTUL NAȚIONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE ÎN INFORMATICĂ - ICI BUCUREȘTI


1. Informații personale
Sunteți de acord ca furnizarea datelor personale de catre dvs. se face prin completarea formularelor de contact din site. In lipsa completarii acestui formular site-ul domenii-premium.ro nu stocheaza sau prelucreaza datele dvs.
Odata cu completate formularele, informatiile ajung doar la noi pe email si nu sunt stocate in bazate de date. Inainte de trimiterea oricarui formular este obligatorie acceptarea acestor termeni si conditii. In cazul in care nu sunteti de acord cu ele puteti oricand sa nu interactionati cu paginile sau cu formularele prezente in site.

2. Securitatea datelor personale
Datele dumneavoastră personale vor putea fi utilizate de catre noi pentru a va contacta inapoi, prin e-mail, posta sau telefonic. Datele dvs. nu sunt dezvaluite altor parti si nu sunt stocate in baza de date, astfel nefiind vulnerabile atacurilor informatice.
Datele dumneavoastră personale vor putea fi transmise autorităților în drept cu scopul verificării tranzacțiilor comerciale sau altor autorități în drept pentru efectuarea oricaror verificări justificate în baza legii.

Datele furnizate de către clienți sunt strict confidențiale. Firma noastra se angajeaza în fata clienților săi să nu furnizeze aceste date unor terțe persoane sau companii și să le utilizeze strict pentru uzul relației de afaceri dintre client/vizitator și noi.
Acest site folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află în controlul nostru.

S.C. SMART SERVICES AGENCY S.R.L. se obligă să respecte drepturile dumneavoastră conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastră trimisă la adresa contact@domenii-premium.ro, se obligă: să rectifice, actualizeze, blocheze, șteargă sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date; să înceteze prelucrarea datelor dumneavoastră personale.

S.C. SMART SERVICES AGENCY S.R.L. certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numară (enumerarea neavând un caracter limitativ):

a. dreptul de a cere S.C. SMART SERVICES AGENCY S.R.L. să vă confirme dacă prelucrează sau nu datele dumneavoastră personale, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;
b. dreptul de a cere S.C. SMART SERVICES AGENCY S.R.L. să rectifice, actualizeze, blocheze sau șterge, în mod gratuit, acele date furnizate a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001;
c. dreptul de a cere S.C. SMART SERVICES AGENCY S.R.L. să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;

3. Copyright
Întregul conținut al site-ului www.domenii-premium.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date – este proprietatea S.C. SMART SERVICES AGENCY S.R.L. și a furnizorilor săi și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Exceptie fac informatiile legate de denumirile de domenii, descrierile si preturile acestora, care apartin celor ce inscriu aceste oferte si pentru care acestia isi asuma intreaga raspundere legata de drepturi de autor, proprietate intelectuala, fiscalitate si acuratete a informatiilor.

Folosirea fără acordul S.C. SMART SERVICES AGENCY S.R.L. a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

4. Accesul la site
S.C. SMART SERVICES AGENCY S.R.L. garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi conferă dreptul de a descarca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice alta maniera, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C. SMART SERVICES AGENCY S.R.L. fără acordul scris prealabil al acesteia.

5. Descrierea serviciilor / produselor
Produsele prezentate pe aceste site sunt informatice, respectiv site-uri cu domeniile web aferente acestora. S.C. SMART SERVICES AGENCY S.R.L. nu detine aceste domenii web, ci proprietarii lor le inscriu in platforma noastra in vederea gasirii unor noi proprietari.
La cererea unui viitor proprietar, firma noastra poate asigura contra cost serviciul de asistenta si indrumare transfer drept de folosinta domeniu.

5.1 Procedura de vanzare
5.1.1 Vanzatorii care inscriu oferte nu pot vinde domenii cu extensia .ro fara a avea un site atasat acestora. Domeniile sunt vandute / transferate cu titlu gratuit si sunt atasate site-urilor, ca accesorii ale acestora.
5.1.2 Prin acceptarea acestor termeni si conditii care sunt obligatorii la trimiterea ofertelor, vanzatorii isi asuma faptul ca pe domeniu se afla un site care face obiectul pretului cerut impreuna cu serviciul de consultanta si indrumare privind transferul domeniului.
5.1.3 Prin acceptarea acestor termeni si conditii care sunt obligatorii la cumpararea site-urilor cu domenii atasate, cumparatorii isi asuma plata site-ului impreuna cu domeniul atasat, si absolva Domenii Premium de orice raspundere legata de fisierele sau baza de date a site-ului sau de modificarea si/sau administrarea acestuia.
5.1.4 Odata cumparat un domeniu si site-ul sau, vanzatorul este anuntat de acest lucru de catre noi si va fi pus in legatura cu cumparatorul. Cumparatorul poate solicita contra cost serviciul de asistenta transfer domeniu. 
5.1.5 Odata cumparat un domeniu si/sau site, vanzatorul cedeaza platformei Domenii Premium un comision de 9% din valoarea tranzactiei. Cumparatorii nu platesc comisioane si nu au nici o obligatie financiara fata de platforma noastra. Comisionul reprezinta serviciul de consiliere privind transferul domeniului, gazduirea acestuia in platforma si campaniile de marketing online intreprinse de noi.
5.1.6 Vanzatorii isi asuma integral procedura de incasare a banilor si declararea tranzactiilor conform legislatiei in vigoare.
5.1.7 Serviciul de asistenta transfer domeniu este optional si poate fi solicitat doar de catre cumparatorii persoane juridice. Acest serviciu include cumpararea in avans de catre platforma noastra a site-ului si domeniului atasat de la vanzator si transferarea acestuia catre cumparator (persoana juridica) astfel se va incheia contract intre cumparator si platforma noastra si emitere de factura fiscala. Costul acestui serviciu este de 10% din pretul blitz cerut de vanzator.
5.1.8 In lipsa cererii de asistenta transfer domeniu, cumparatorul este pus in legatura directa cu vanzatorul, iar vanzatorul isi asuma intreaga responsabilitate de ordin fiscal si legal (incheiere de contract, emitere factura, declarare venituri, modalitati de plata etc). 

5.2 Procedura de ofertare si timpii limita
5.2.1 Cumparatorii au posibilitatea de a cumpara domeniul si site-ul instalat pe acesta, fie la pretul dorit de vanzator (pret blitz) fie lansand o oferta de pret. Oferta de pret lansata este afisata pe site si luata in considerare, doar daca este cea mai mare oferta primita in timpul limita alocat ofertei. 
5.2.2 Cumparatorii pot trimite oferte de pret doar daca se incadreaza in timpul limita afisat in dreptul fiecarei oferte.
5.2.3 La expirarea timpului limita, cumparatorul care are oferta cea mai mare poate achizitiona domeniul si site-ul aferent, doar daca vanzatorul o accepta. Daca vanzatorul nu accepta oferta, site-ul poate fi repus la vanzare.
5.2.4 La expirarea timpului limita. oferta va fi pusa in asteptare pentru 48 de ore. In acest timp va fi afisata pe site dar nu se vor putea inscrie oferte. Oricine cumpara site-ul si domeniul atasat acestuia la pretul dorit de vanzator (pret blitz) devine castigator. Timpul de asteptare poate fi prelungit la solicitarea vanzatorului.
5.2.5 Daca la expirarea timpului limita, oferta depusa de cumparator nu este onorata, acesta poate avea limitari de acces asupra site-ului si nu va mai putea lansa alte oferte.
5.2.6 Vanzatorul poate opri oricand cronometrul timpului limita cu conditia de a accepta una din ofertele facute. In aceasta situatie, cumparatorul cu oferta ce mai mare va putea cumpara domeniul la pretul propus.
5.2.7 Timpul limita va fi oricand oprit si oferta va disparea de pe site daca este achitat de catre cumparator pretul blitz (pret dorit de vanzator).

6. Procedura de transfer drept de folosinta domeniu .ro
Intreaga procedura de transfer este realizata conform specificatiilor rotld aflate aici:
Procedura de transfer drept de folosinta
Contract pentru inregistrare domenii .ro

7. Rolul Domenii Premium in procedura de transfer
Rolul nostru este de consultanta dintre actualul proprietar al domeniului si viitorul proprietar. Ne asiguram ca toate procedurile de transfer ale Rotld.ro sunt respectate si de o parte si de cealalta. Dam instructiuni clare si supervizam procesul de schimbare detinator astfel incat acesta sa se deruleze cat mai rapid si eficient si sa respecte prevederile legale.

8. Plata serviciilor de consultanta
Plata serviciului de consultanta transfer domenii se va efectua de catre vanzator in contul nostru, dupa ce se efectueaza tranzactia si transferul.
Modalitatea de plata este prin transfer bancar, in baza facturii emise si in contul S.C. SMART SERVICES AGENCY S.R.L.

9. Litigii
Orice litigiu apărut in legătură cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabilă.
În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instantelor de judecată române.
Fiind de acord cu aceste Termene și Condiții, clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.

10. Termene de livrare a serviciilor
Vom monitoriza procedura de transfer dintre cumparator si vanzator pentru maxim 3 zile lucratoare. Daca transferul nu se realizeaza in aceasta perioada vom actiona impotriva partii in culpa: cumparatorii nu vor mai putea lansa alte oferte pe site, vanzatorii nu vor mai putea inscrie alte oferte si cele existente vor fi sterse.

11. Securitatea datelor personale si a informatiilor
Datele personale introduse de catre detinatorii de domenii vor fi folosite de SC S.C. SMART SERVICES AGENCY S.R.L. numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de contact sunt necesare pentru a va raspunde solicitarilor.

Site-ul www.domenii-premium.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul societatii. In cazul pierderii de informatii cauzate de „bug”-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ului www.domenii-premium.ro, S.C. SMART SERVICES AGENCY S.R.L. nu-si asuma nici o responsabilitate.

12. Site-ul foloseste o conexiune securizata        
Certificatul SSL (https) instalat pe acest domeniu web asigura siguranta navigarii si reduce riscul la vulnerabilitati.